joi, 18 aprilie 2013

Mesaje de noapte buna

In iubire e important sa-ti exprimi in orice moment sentimentele. Nu adormiti niciodata, fara a va spune NOAPTE BUNA..si faceti acest lucru in cele mai frumoase si romantice moduri. Noi v-am pregatit o lista plina de mesaje SMS de noapte buna, speram sa va placa!

Noaptea este aprope de mine,nu imi este frica ca o voi petrece fara tine deoarece cu venirea ei imi amintesc de tine si de toate clipele petrecute impreuna.Ii multumesc si o iau in brate crezand ca esti tu,crezand ca te sarut si iti soptesc la ureche noapte buna dulceatza mea.Te iubesc si de abia astept sa ne petrecem din nou noptile impreuna.

As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.

In acest moment milarde de oameni dorm, milioane se indragostesc, milioane mananca, doar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest sms de noapte buna!!!

Daca ai fi o floare de bujor te-as sadi in dormitor. Dimineata te-as uda. Pe la pranz te-as saruta. Peste noapte.......treaba mea.

De la un mic dracusor pentru un mic puisor,in anul viselor,ingerii sa iti dea usor un pupic pe obrajor si sa iti spuna repejor"noapte buna".:-*

Cand noaptea te vei culca, Si vei simti vibratii in inima ta, Nu te speria, Am trimis un inger, Sa vegeze asupra ta.

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine! Noapte Buna.

Iata si luna...si e plina ca si sufletul tau: plin cu lumina.Vad si o stea,care prin lucirea sa mi-a transmis zambetul tau.Multumesc. Noapte buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu